vrijdag 27 augustus 2010

EERSTE SCHOOLWEEK

Vrijdag 28 augustus 2010

Ik vind het nu al te veel werk om m'n blog bij te houden ;p niet goed niet goed...

Maar ik zal even wat vertellen over mijn eerste week op een 'real high school'....
Zaterdag had ik een Engelse test om te kijken of ik wel mee kon komen op school en welk niveau vakken ik kon volgen blablabla... anyway, daar moest ik 2,5 uur wachten en die kreeg ik uiteindelijk niet op tijd af. Dus moest ik hem maandagmorgen afmaken. Dat ging wel aardig, ik mag gewoon de normale vakken volgen. Na de test kwam mijn hostmoeder me ophalen en reden we naar school. Daar naar de counselor om vakken uit te kiezen en toen meteen naar de eerste les.

Mijn schedule:

1st US history
2nd Dance
3rd Spanish
4th Psychology
5th Lunch
6th US government
7th English
8th Algebra 2

De school is niet normaal groot en je hebt ook niet normaal veel regels. Ik mag geen shorts aan (met 40 graden!!), geen gezichtspiercing, geen leggings met jurkjes korter dan 10cm boven de knieën, geen hele wijde kleding, geen hele strakke kleding, je mag niet in de school komen als je 'lunchperiod' hebt, alleen in de cafetaria, je hebt een pas nodig om van het schoolterrein te komen etc. etc. Echt zóveel regels. Gelukkig mag je als junior en senior een 'offcampus pas' en heeft íedereen een auto of truck, dus kan ik wel ergens anders eten, want het enige wat ze in de cafetaria verkopen is pizza, kipnuggets, cheesesticks en chips.... en niemand neemt zelf lunch mee.

Maar goed, tot nu toe zijn alle vakken nog aardig makkelijk en is het nog niet saai =) Mijn leraren zijn allemaal ok en we mogen gelukkig wel gewoon eten en drinken en kauwgum kauwen in de klas. Vanavond is de eerste football game van het seizoen, dus de cheerleaders liepen vandaag allemaal in hun cheerleader shirt met een grote strik op hun hoofd ;p en om het uur werd er 'Good luck Panthers' door de speakers omgeroepen. Grappig om te zien hoe erg ze daar echt mee bezig zijn ;p

Maar ik zal weer stoppen, want heb nu een feestje van Alexandra, het Duitse meisje waarmee ik in het vliegtuig zat naar San Antonio. Tot nu toe vermaak ik me prima en ik zal snel proberen wat foto's te maken!

xxxx

2 opmerkingen:

 1. he skattie,
  goed met je? leuk om te lezen en fijn dat je dat doet.
  wat is je mailadres ook alweer?

  megadikke kus van je vader

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heee Laura!

  Haha, die kledingvoorschriften dat klinkt echt als zo niks voor jou :P Gelukkig nog dat je geen schooluniform aan hoeft...
  Wat cool dat je dance als vak hebt! En spanish en psychology klinken ook leuk!
  Veel plezier verder en ben benieuwd naar meer verhalen en foto's :)

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen